Yoga, inspannend en ontspannend

Yoga is in veel opzichten een uitdagende bezigheid. Het zorgt voor ontspanning door inspanning, je bouwt kracht, balans en uithoudingsvermogen op en het heeft een rustgevend effect op lichaam en geest. Ook is het een mooie aanvulling op andere sporten, o.a. om je spieren en gewrichten weer lang en soepel te maken.

Studio Yoga-One

Bij Studio Yoga-One in Voorschoten kun je terecht voor uiteenlopende yogalessen. Van Slow Flow yoga (voor alle niveaus toegankelijk) tot Power yoga, waar zowel een beroep wordt gedaan op de fysieke als op de mentale inspanning. Daarnaast kun je bij Yoga-One vanaf januari ook zwangerschapsyoga en Yin Yoga beoefenen.

Ervaar yoga voor lichaam en geest

Nog nooit eerder een yogales ervaren? Gun jezelf dan een mooi cadeau, doe een keer mee met een proefles en ervaar de enorme weldaad voor lichaam en geest. Leeftijd en fysieke conditie spelen geen rol; iedereen kan yoga op zijn of haar eigen niveau beoefenen, ook bij Yoga-One.

Voor meer informatie: www.yoga-one.nl

Vaak denken mensen dat yoga zweverig en ingewikkeld is. Maar het gaat er juist om dat je met beide voeten op de grond staat en contact maakt met je lichaam. Je leert jezelf fysiek en mentaal beter kennen en begrijpen. Yoga vergroot je bewustzijn en zorgt ervoor dat je lekker in je vel gaat zitten. Docente en eigenaresse Mariska