Knippen en kleuren

Knippen en kleuren zijn in onze visie de twee belangrijkste aspecten van het kappersvak. Bij Marco Angenent Hairstyling vormt dit de basis voor tevreden klanten. Daarom trainen we onze stylisten in The Hair Academy, zodat ze zich onze stijl helemaal eigen kunnen maken. Naast het beheersen van de beste kleur- en kniptechnieken zijn onze stylisten oprecht betrokken en luisteren we naar de wensen van elke klant. Het resultaat: een op maat gemaakte coupe en kleur.

Extensions

Wij werken veel met extensions en hebben specialisten in onze teams die fantastische coupes voor u kunnen maken, door uw eigen haar te verlengen en/of op te vullen.

Feest/glamour

Feest- en glamourkapsels met een bijpassende make-up kunnen wij voor iedereen verzorgen in onze salons. Natuurlijk op maat gemaakt, speciaal voor die ene gelegenheid, helemaal naar uw wens.

Bruidsarrangementen

Bruidsarrangementen verzorgen wij in onze salons, of geheel privé in onze Academy. Daar kunnen wij groepen tot tien personen ontvangen en alles volgens uw wensen laten verlopen.

We bespreken tijdens de eerste afspraak in alle rust en comfort uw wensen. Op basis daarvan geven wij advies over het haar en de make-up voor deze belangrijke dag. Neem gerust iemand mee om er een fijne en gezellige ervaring van te maken.

Op de dag zelf zorgen we dat het u aan niets ontbreekt. We maken er een totaalbeleving van, met een hapje en een drankje in een heerlijk ontspannen sfeer.